За нас

GSM Service GSMONE.eu предлага ремонт на всички видове мобилни телефони, хардуерни ремонти, софтуерна поддръжка, разкодиране, консултация

GSM Service GSMONE.eu

GSM Сервиз GSMONE.eu е специализиран сервизен център за диагностика, профилактика и ремонт на широка спектър от модели GSM апарати, смартфони и таблети. Специалистите ни са експерти в извънгаранционното обслужване на редица марки и модели мобилни устройства, сред които iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, Lenovo и много други.

Като един от водещите лидери в сервизната дейност за мобилни телефони на територията на Варненска област, за нас е много важно да изградим доверие у клиента като предложим висококачествени услуги, професионализъм и отговорна работа. Без значение дали става дума за смяна на дисплей на iOS телефон или поправка на Android таблет, НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ!

Услуги от GSMONE

 разкодиране/отключване на мобилния апарат;
 смяна на стъкло или touch screen;
 ремонт при намокряне/поливане с вода;
 смяна на батерия на телефон;
 смяна на камера;
 смяна на микрофон и високоговорител;
 ремонт или смяна на захранваща букса;
 смяна на меню на български език;
 почистване на платки и други вътрешни елементи на мобилното устройство;
 инсталиране, смяна или ъпдейт на софтуер;
 цялостен редизайн на външния панел на мобилния ви телефон;
 смяна на панел;
 поставяне на защитно фолио (протектор);
 смяна на LCD;
 почистване на телефона;
 смяна на чипове/дънна платка;
 ремонт или смяна на захранваща букса/зарядно устройство;
 ремонт или смяна на аудио букса;
 ремонт или смяна на USB конектор;
 софтуерна поддръжка;
 премахване на Account от смартфон;
 ресетване, възстановяване на фабрични настройки.
 премахване на заключване на екрана;
 всичко друго, от което се нуждае вашият телефон.

Търсите професионален сервиз за вашия смартфон?

При проблем с вашия мобилен телефон, заповядайте в нашият сервиз във Варна.

Галерия на GSMONE Варна

Разгледайте наши снимки на GSM сервиза и магазина ни във Варна

  • Всички
  • Сервиз GSMONE
  • Магазин GSMONE

Случайно влязох в магазина на GSMONE за да закупя таблет на моят син, но нямах идея какъв да е точно. След перфектна консулатация с Калина веднага разбрах кой таблет да избера. При самата консулация за избор на таблет разбрах, че имат и GSM сервиз във Варна. Перфектно! Имах един развален Iphone и се чудих на кого да го доверя за ремонт. Воила. С едно посещение до GSMONE реших два проблема :) Изключително ги препоръчвам, защото са бързи и коректни, а знаече, че в днешно време тази комбинация е рядкост!

Мартин Петров

Редовен клиент съм на GSMONE във Варна от няколко години. Всеки път когато съм закупувала телефон винаги е бил супер като характеристики и на добра цена. Смятам, че магазина и GSM сервиза на GSMONE във Варна са на супер ниво и изключително много ги препоръчвам. В магазина си купувам новите телефоните и таблети, а в сервиза ги ремонтирам когато изтече гаранционният срок.

Яна Баева

Магазина и сервиза на GSMONE във Варна се намират точно до моят дом. Понеже имах стар телефон Nokia, а вече сме 21 век и исках да имам модерен смарт телефон посетих магазина на GSMONE. Нямах никаква идея какъв телефон ми е необходим, но след кратка консултация веднага избрахме точния модел и го закупих веднага. Нямах идея дали цената е добра, докато една приятелка не си е закупила същия телефон, но от друг магазин, на по- скъпа цена. Разбрах, че освен супер качество на обслужване, перфектния телефон, съм получила и много добра цена. Затова бих Ви препоръчала магазина и сервиза на GSMONE във Варна, защото са коректни.

Събка Лучева

Контакти с GSMONE

GSM Сервиз: 087 823 0630
GSM Магазин: 089 874 5819
Адрес: гр. Варна, ул. "Фредерик Жолио Кюри" 66
Имейл: gsmone.eu@gmail.com